Archieven

Uddelaerbier

Het cijfer 10 staat voor uitstekend, het cijfer 1 is zeer slecht.

De nieuwe Garmin Fenix serie en de nieuwe Garmin Epix

Wij van de hardloopwinkel zijn super enthousiast wanneer een nieuwe Garmin uit komt maar een beetje extra enthousiast zijn wij helemaal bij de aankondiging van de Garmin Fenix 7. Graag vertellen wij jou wat dit horloge te bieden heeft. Daarnaast gaan wij wat verschillen op een rij zetten om het voor jou nog makkelijker te maken om een keus te maken.

fēnix® 7 Sapphire Solar


De Garmin Fenix is de meest uitgebreide smartwatch voor sporters. We kunnen dit samenvatten met één woord een multisport horloge. Een enorme batterijduur wordt uitgebereid met een solar scherm. Sta jij op de piste in de sneeuw dan weet de Fenix of je relaxt in de lift zit of fanatiek het dal in glijd. Ben je bezig met krachttraining dan zal de Fenix jou helpen met het uitvoeren van oefeningen. Op hardloopgebied krijg je alle kennis die te meten is. De vernieuwde hartslagmeter zorgt voor de hartslag. De Running Dynamics meten alles zoals staplente, staphoogte, loopcadans en de balans tussen links en rechts. Kom je net wat te laat thuis dan zorgt de Fenix ook voor verlichting met de zaklamp in de 7X-modellen. De 7X modellen zijn overigens ook voorzien van een Sapphire Solar Glas en hebben 32GB geheugen met voor geladen kaartnavigatie. Kies je voor een Fenix 7 zonder Sapphire dan is kaartmateriaal niet voor geladen en kan je de kaarten zelf downloaden.

Overzicht productmodellen

3 types te weten: Fenix 7S (vanaf € 699.99) Fenix 7 (vanaf € 699.99)  & de Fenix 7X (vanaf € 899.99)

De Fenix 7S
-7S                                         € 699,99                               2 kleuren            11 dagen | 37 uur GPS
-7S Solar                              € 799.99                              2 kleuren            11 t/m 14 dagen | 37/46 uur GPS
-7S Solar Sapphire           € 899.99                             3 kleuren            11 t/m 14 dagen | 37/46 uur GPS

De Fenix 7
-7                                           € 699,99                               1 kleur                  18 dagen | 57 uur GPS
-7 Solar                                € 799,99                              1 kleur                  18 t/m 22 dagen | 57/73 uur GPS
-7 Solar Sapphire             € 899.99                             3 kleuren             18 t/m 22 dagen | 57/73 uur GPS

De Fenix 7X
-7X Solar                             € 899.99                               1 kleur                  28 dagen t/m 37 dagen |
-7X Solar Sapphire          € 999.99                              3 kleuren             89 tot 122 uur GPS

Wil je nog mooier scherm dan kies je voor de Epix deze heeft een Amolet scherm en gaat 6 dagen mee.

Dit is de Fenix Epix:

epix™ (Gen 2)


Waarom zou je overstappen van een Fenix 5 of 6x?

Het overstappen naar een nieuwe Fenix is altijd een goed idee. Ten eerste is de batterij alweer een paar jaar oud. Daarnaast gaan de ontwikkelingen door en worden de metingen beter. We gaan wat dingen op een rij zetten:

Fenix 6 vs Fenix 7

Touchscreen en knoppen (alleen knoppen in ook mogelijk)
Nieuwe hartslagmeter die nog nauwkeuriger is
Langere batterijduur
Ingebouwde zaklamp (alleen Fenix 7X)
Real-Time Satamina (Energieafname tijdens de activiteit)
Hitt Workouts
Walk detection (% wandelen tijdens run activiteit)
Solar opbrengst is verdubbelt

De Sapphire modellen:
Multi GNSS satelietontvanger (Een nog betere locatiebepaling)
32 GB i.p.v. 16 GB (voor kaarten muziek en apps)
DLC coating (Zeer hard)

Sport en Mentaal welbevinden

De positieve effecten van bewegen op de lichamelijke gezondheid zijn bij een ieder bekend. Het draagt bij aan een gezonder leven, verminderd onder meer de kans op hart- en vaatziekten, diabetes en het ontstaan van obesitas (zwaarlijvigheid).

De laatste jaren is er steeds meer wetenschappelijk bewijs voor de invloed van bewegen op onze mentale gezondheid. Zo wordt in de geestelijke gezondheidszorg “running therapie” gezien als een interventie die kan bijdragen aan het verminderen van psychische klachten, zoals depressieve klachten, angstklachten en kan het bijdragen aan het versterken van het zelfvertrouwen. Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat activering (waaronder bewegen) een belangrijk en effectief onderdeel vormt voor het behandelen van depressieve klachten.

Sporten kan ook bijdragen aan het vergroten van het algeheel welbevinden, het kan een bijdragen leveren aan het vergroten van het zelfvertrouwen, het vergroten van het concentratie- en denkvermogen alsook daagt het je uit om los te komen van “dagelijkse strubbelingen” en wordt het door velen gezien als een “uitlaatklep”.

Over Marijana van Vliet-Milosavljevic

In het dagelijks leven ben ik werkzaam als Gezondheidszorg Psycholoog (GZ-Psycholoog) onder meer in een revalidatie centrum in de omgeving van Rotterdam. Sinds 2007 heb ik als psycholoog de nodige ervaring opgebouwd in het begeleiden/ondersteunen van zowel volwassenen als ouderen die kampen met psychische klachten of op welke manier dan ook vastlopen in hun leven.

Daarbij viel mij op dat een belangrijk en terugkerend thema in gesprekken de manier is hoe mensen omgaan met tegenslagen/stressmomenten/verlieservaringen in hun leven. Het ene individu gaat op zoek naar afleiding door bijvoorbeeld zich te verliezen in sporten, op stap te gaan, televisie kijken terwijl de ander geneigd is om bijvoorbeeld veel in het “hoofd” te zitten en te piekeren. Zo heeft ieder mens zijn eigen manier om, om te gaan met de strubbelingen in het leven. En ja, strubbelingen hebben we allen in ons leven.

Binnen mijn werk als Psycholoog in het revalidatie centrum heb ik tevens te maken met revalidanten die beperkingen hebben op lichamelijk gebied door een ongeval, ziekte en kampen met hoe om te gaan met zo’n lichamelijke beperking. Het verlies van gezondheid kan samen gaan met verdriet, rouw alsook met een verminderd mentaal welbevinden. Cliënten in hun kracht zetten, het zelfvertrouwen opbouwen en leren omgaan met hun beperkingen is een van mijn kerntaken binnen mijn huidige baan. Daarbij werk ik samen met verschillende disciplines waaronder fysiotherapeuten, ergotherapeuten, artsen.

Tegen deze achtergrond is het idee ontstaan om binnen het bedrijf van Marc van Vliet het mentaal welbevinden mee te nemen en klanten de optie aan te bieden om een stuk begeleiding op dat gebied mee te krijgen indien daar behoefte aan is. “Het gaat ten slotte niet alleen om fysiek goed in je vel zitten, maar ook mentaal.” Lichaam en geest zijn sterk met elkaar verbonden.

Hierbij kan gedacht worden aan interventies ter verbetering van het zelfvertrouwen, leren te doseren (grenzen bewaken), manieren om meer uit het “hoofd” te komen en los te komen van (terugkerende) piekergedachten, balans vinden tussen rust en actief zijn, verbetering van het slaappatroon alsook ondersteuning in het verbeteren van hun prestaties behoort tot de mogelijkheden.

Werkwijze

Gedurende het kennismakingsgesprek (Intake gesprek) wat de duur van een uur heeft zal ik het nodige uitvragen om samen te komen tot een hulpvraag (met andere woorden waar wil je aan werken?).  Vervolgens maken we een plan van aanpak, denk bijvoorbeeld dat we afstemmen dat we een X aantal gesprekken hebben en dan een evaluatie moment inplannen.

Uiteraard ben je vrij na het intake gesprek ook af te zien van verdere ondersteuning als 1 gesprek voor jou voldoende is. Voorafgaande aan het eerste gesprek zal ik je vragen een vragenlijst in te vullen om een globaal beeld te krijgen van je eventuele “klachten” en daarmee behoeften.  

De gesprekken zullen vooralsnog online plaatsvinden en de duur van de gesprekken na het intake gesprek zullen 45 minuten zijn. Samen stemmen we af in welke frequentie de behoefte ligt om dit plaats te laten vinden.

Aanmeldformulier

Voor het trainen met RunFit Tilburg – Rotterdam. Vragen wij u voor aanvang dit formulier in te vullen. Het invullen van dit formulier betekent tevens dat u op eigen risico deel neemt aan de trainingen en dat Marc van Vliet op geen enkele manier aansprakelijk kan worden gesteld voor gevolgen van de training.

© Dit document is eigendom van RunFit Tilburg. Het is niet toegestaan om deze informatie te delen of te kopiëren.

(0 ik zit absoluut niet goed in mijn vel tot 10 “ik voel me goed op veel gebieden van mijn leven”)

Enforma Socks beschrijvingen:

NR1: Enforma enkel ondersteuning – Compressiekousen € 24,95

– Voorkomt blessures: de ENFORMA comrpessiekousen hebben een speciale ondersteuning in de enkel: Door Kinesiologie toe te passen in compressiesokken, verkrijg je optimale ondersteuning van de enkel waarmee het ook kans op enkelblessures verminderd. Deze tapesokken van ENFORMA zorgen voor extra support bij de enkel. Speciaal tijdens het sporten kan dit net voor de extra stabilisatie zorgen die je enkel nodig heeft. Hiermee loop je minder kans op blessures.

– Specificaties: deze hoge kwaliteit compressiekousen hebben o.a. de volgende kenmerken:
• Gemaakt van 56% Polyester (Coolmax) 38% Polyamide 6% Elastane
• Dynamische ondersteuning
• Verbetert de bloedsomloop tijdens de activiteit
• Verbetert de biomechanische houding
• Verkort de hersteltijd
• Het voorkomt blessures
• Verbetert de prestaties
• Ultra licht
• Vocht absorberend
• Makkelijk in gebruik
• Interne fixatie zorgt dat de sok niet verschuift wat ook minder kans op blaren geeft.

– Nieuwe technologie: Coolmax® Technologie

De Coolmax® Technologie transporteert vocht weg van het lichaam om de drager op warme dagen koel en droog te houden, vezelstructuren zorgen voor isolatie op koudere dagen.

– Waarschuwing: 

Gebruik de compressiesokken alleen tijdens het sporten, de compressiekousen zijn niet geschikt voor personen met vasculaire risico’s, diabetici of tijdens zwangerschap.

ENFORMA Socks, met hoofdkantoor in Barcelona, ontwikkelt en produceert kwalitatief zeer hoogwaardige sportsokken voor o.a. hardlopen, skien, fietsen, wandelen, inclusief recovery en taping sokken. ENFORMA sokken zijn leverbaar in de maten S (36-38), M (39-41), L (42-44) en XL (45-47).

Model

Type sport: Hardlopen
Kleur: Zwart combi
Model: Enkel ondersteuning
Type Compressie
Sokhoogte: Halfhoog

 NR 2: Running Socks PRO ACTIVE FULL COMPRESSION €19,95

Deze ENFORMA compressie sport sok met medium compressie stimuleert de doorbloeding en zuurstofopname in de spieren wat bijdraagt aan het voorkomen van blessures en spierpijn. Daarnaast bevat deze sok Nillit Inergy wat ook voor een betere doorbloeding zorgt. De technische running en fitness compressiesokken van ENFORMA socks geven optimale steun en comfort. De sokken bevatten technische materialen die er voor zorgen dat de voeten op temperatuur blijven onder koude en warme omstandigheden.

Deze sokken zijn zeer geschikt voor hardlopen, fietsen, racefietsen, mountain biking, wandelen, bergwandelingen, mountaineering, tennissen, squash, cross fit, voetbal, veld hockey, en diverse andere veld- en balsporten.

Samenstelling 93% POLYAMIDE, 7% LYCRA

Kenmerken:

-Zelf klemmend manchet
-Elastische band voetsteun
-Speciaal gaasweefsel om de verdamping van het zweet te bevorderen
-Onmiddellijke bescherming
-Omgekeerde naad om wrijving te voorkomen
-Achillespees beschermer
-Hiel en teenversterking
-Voetboog beschermer
-Speciale zool van drijvend gaas
-Anatomisch ontwerp

Materialen:

LYCRA: “NILIT bodyfresh” behandeling is een antibacteriële behandeling voor slechte geuren. Dit antibacteriële additief dat direct aan het polymeer wordt toegevoegd, behoudt de antibacteriële eigenschappen na meerdere wasbeurten.

NILIT INNERGY BIOACTIEF: Deze technologie bevat bioactieve mineralen die de uitstoot van het menselijk lichaam absorberen en deze inzetten om de bloedsomloop te versnellen. Deze interactie vergemakkelijkt de zuurstofopname en vermindert vermoeidheid.

Product verzorging:

ENFORMA-sokken zijn ontworpen om een uitstekende kwaliteit en duurzaamheid te garanderen. een goede verzorging van de sokken blijft echter van groot belang. Als u wilt dat uw sokken in perfecte conditie blijven, raden wij u aan ze binnenstebuiten te wassen zodat ze geen kleur verliezen en er nieuw blijven uitzien. Was ze op een maximale temperatuur van 30º en met een niet-agressief vloeibaar wasmiddel. Vermijd ten koste van alles het gebruik van de wasdroger en het strijken omdat de hoge temperaturen de elasticiteit van de stoffen beïnvloeden.

NR 3: COMPRESSIE KUIT SLEEVE PROTECT €22,95

Als u van compressiekleding houdt, stimuleren deze compressie been sleeves de bloedsomloop en vergemakkelijken ze de bloedcirculatie, de prestaties tijdens sportactiviteiten worden verbeterd en het herstel van de spieren na de training wordt bevorderd.
De compressie van de benen minimaliseert de impact en de spiertrillingen, vermindert het verlies van energie en vermijdt blessures als gevolg van overbelasting. Bovendien voelt u met extra steun in de achillespees en in het gebied van het scheenbeen een veel sterker gripgevoel op de voet, waardoor u kunt genieten van een maximaal gevoel van veiligheid en comfort.

Voor de juiste sleeve maat meet u de omtrek van uw kuit. Maat S is 34-36 cm, M is 36-38 cm en L is 38-41 cm.

Deze kuit sleeves zijn zeer geschikt voor gebruik tijdens hardlopen, fietsen, racefietsen, mountain biking, wandelen, bergwandelingen, mountaineering, tennis, squash, cross fit, voetbal, veld hockey, en diverse andere veld- en balsporten.

Deze kuit sleeve is ook verkrijgbaar in het rood en groen.

Samenstelling : 93% POLYAMIDE, 7% ELASTANE

Kenmerken:

-COMPRESSION CALF ( Opbouwend compressiesysteem om de veneuze terugkeer te bevorderen. Verbetert de bloedcirculatie, vermindert de zwelling en de pijn. Vertraagt het begin van melkzuur)
-ANTI- VIBRATIESYSTEEM (Speciaal weefsel dat trillingen en schokken in de spieren vermindert)
-AQUILLES SUPPORT (Beschermt en fixeert de achillespees)
-TIBIALE BESCHERMING (Speciale scheenbeenbescherming)

Materialen:

De sokken hebben een Meryl® Skinlife behandeling gekregen, met inherente zilveren microdeeltjes, behoort tot de meest geavanceerde mix van slimme polyamidegarens. Het heeft permanente antimicrobiële eigenschappen om onaangename geurtjes in je sokken te verminderen. De Polycolon® houdt je voeten droog en warm als het koud is en niet te vergeten ademend.
LYCRA: “NILIT bodyfresh” behandeling is een antibacteriële behandeling tegen slechte geuren. Dit antibacteriële additief dat direct op het polymeer wordt toegevoegd, behoudt de antibacteriële eigenschappen na meerdere wasbeurten.

Product verzorging:

ENFORMA-sleeves zijn ontworpen om een uitstekende kwaliteit en duurzaamheid te garanderen. Daarom is een goede verzorging van groot belang, zodat de kwaliteit van de sleeves gelijk blijft. Als u wilt dat uw sleeves in perfecte conditie blijven, raden wij u aan de sleeve binnenstebuiten te wassen zodat ze geen kleur verliezen en er nieuw uitblijven zien. Was ze op een maximale temperatuur van 30º met een niet-agressief vloeibaar wasmiddel. Vermijd ten koste van alles het gebruik van de wasdroger en strijken omdat de hoge temperaturen de elasticiteit van de stoffen kan beïnvloeden.

NR 4: Ankle Socks PRO ACTIVE MEDIUM COMPRESSIE €14,95

RUNNING HARDLOOP FITNESS SOKKEN TENNIS GOLF

Medium compressie sok stimuleert de doorbloeding en zuurstofopname in de spieren. Compressie werkt preventief tegen spierpijn. De sok bevat Nillit Inergy en zorgt voor een betere doorbloeding. NILIT Innergy is een polyamide met ingebouwde FIR (far infrared ray) eigenschappen. Het mineraal additief in het garen zet de thermo-energie van het menselijk lichaam om in FIR en reflecteert het terug naar de huidweefsels, waardoor het diep en zacht verwarmd wordt. De zachte warmte die door de vezels wordt uitgestraald, verkwikt en geeft de voeten energie. Als microvezel voelt NILIT Innergy zacht aan en is gemakkelijk te onderhouden.

Gemiddelde compressie, anatomische pasvorm, ademend, antibacterieel, geurbestrijding.

Deze preventief werkende sokken zijn zeer geschikt voor hardlopen, fietsen, racefietsen, mountain biking, cross fit, tennis, squash, voetbal, veld hockey, en diverse andere veld- en balsporten.

Ook verkrijgbaar in fuchsia/zwart en zwart/wit

Samenstelling: 93% POLYAMIDE, 7% LYCRA

Kenmerken:

-Zelfaanpassend manchet
-Elastische band voetsteun
-Speciaal gaasweefsel om de verdamping van het zweet te bevorderen
-Onmiddellijke bescherming
-Omgekeerde naad om wrijving te voorkomen
-Achillespees beschermer
-Hiel en teenversterking
-Voetboog beschermer
-Anatomisch ontwerp

Materialen:

LYCRA: “NILIT bodyfresh” behandeling is een antibacteriële behandeling voor slechte geuren. Dit antibacteriële additief dat direct aan het polymeer wordt toegevoegd, behoudt de antibacteriële eigenschappen na meerdere wasbeurten.

NILIT INNERGY BIOACTIEF: Deze technologie bevat bioactieve mineralen die de uitstoot van het menselijk lichaam absorbeert om deze inzet om de bloedsomloop te versnellen. Deze interactie vergemakkelijkt de zuurstofopname en vermindert de vermoeidheid.

Productverzorging:

ENFORMA-sokken zijn ontworpen om een uitstekende kwaliteit en duurzaamheid te garanderen. een goede verzorging van de sokken blijft echter van groot belang. Als u wilt dat uw sokken in perfecte conditie blijven, raden wij u aan ze binnenstebuiten te wassen zodat ze geen kleur verliezen en er nieuw blijven uitzien. Was ze op een maximale temperatuur van 30º en met een niet-agressief vloeibaar wasmiddel. Vermijd ten koste van alles het gebruik van de wasdroger en het strijken omdat de hoge temperaturen de elasticiteit van de stoffen beïnvloeden.

NR 6: PROFESSIONAL TREKKING THERMOLITE €17,95

PRO SPECIALIST WINTER THERMOLITE

Hoge ademende isolerende wandelsokken door gebruikmaking van o.a. POLYCOLON en THERMOLITE vezels.
De sokken zijn geschikt voor mid tot hoge wandelschoenen. Lichte compressie voor beter doorbloeding.
POLYCOLON heeft vocht regulerende eigenschappen die de voet voortdurend droog houden. Deze vezel is ademend en warm bij koud weer. POLYCOLON is ook lichter dan polyester en zorgt voor maximale lichtheid en warmte tegelijk.
THERMOLITE: Holle vezel die een hoog isolerend vermogen heeft en helpt om de warmte in uw voeten te behouden

Samenstelling : 43% POLYPROPYLENE, 28% THERMOLITE, 27%POLYAMIDE
2% ELASTANE

Kenmerken: Deze hoge kwaliteit wandelsokken hebben o.a. onderstaande kenmerken:
-Een zelfaanpassende manchet
-Vocht absorberend
-Speciale mesh stof, vergemakkelijkt de verdamping van zweet
-Hiel en teen versterking
-Speciale versterking voor achillespees
-Versterkte hiel en teen
-Anatomische enkelbeschermer
-Anatomisch vormgegeven, linker en rechter sok
-Voetboog bescherming
-Omgekeerde naad om schuren te voorkomen
-Gemaakt van 43% Polypropylene, 28% Thermolite, 27% Polyamide, 2% Elastane

LET OP: compressie sokken en kousen zijn niet geschikt voor personen met vasculaire risico’s, diabetici of tijdens zwangerschap

Materialen:

De sokken hebben een Meryl® Skinlife behandeling gekregen, met inherente zilveren microdeeltjes, behoort tot de meest geavanceerde mix van slimme polyamidegarens. Het heeft permanente antimicrobiële eigenschappen om onaangename geurtjes in je sokken te verminderen. De Polycolon® houdt je voeten droog en warm als het koud is en niet te vergeten ademend.

Productverzorging:

ENFORMA-sokken zijn ontworpen om een uitstekende kwaliteit en duurzaamheid te garanderen. Daarom is een goede sok verzorging van groot belang, zodat de kwaliteit van de sokken gelijk blijft. Als u wilt dat uw sokken in perfecte conditie blijven, raden wij u aan de sokken binnenstebuiten te wassen zodat ze geen kleur verliezen en er nieuw uitblijven zien. Was ze op een maximale temperatuur van 30º met een niet-agressief vloeibaar wasmiddel. Vermijd ten koste van alles het gebruik van de wasdroger en strijken omdat de hoge temperaturen de elasticiteit van de stoffen kan beïnvloeden.

Enforma Socks

Update IOS- Stryd App

Nu beschikbaar op iOS: Training Plan Builder & Library

De Training Plan Builder & Training Plan Library zijn nu beschikbaar in de iOS-versie van de Stryd-app!

Deze update brengt begeleide, professionele en leuke tools naar het Stryd-lidmaatschap om een ​​eersteklas hardloopervaring te creëren.

Ga naar de app om meer te weten te komen over de nieuwe functies die vandaag in de iOS-versie van de Stryd-app worden geïntroduceerd.

Grote Stryd-lancering: nieuwe functies voor iedereen

Vandaag kondigen we met trots een aantal nieuwe functies aan die alle Stryders krachtige tools zullen bieden. Alle eigenaren van Stryd-pods, of je nu geabonneerd bent op het lidmaatschap of niet, krijgen een belangrijke upgrade.

Het Stryd-lidmaatschap biedt nu een complete, begeleide, professionele en leuke trainingstoolset voor een eersteklas hardloopervaring.

En het Stryd-platform (beschikbaar voor alle eigenaren van Stryd-pods) biedt nu een complete A-Z-trainingservaring met gratis op kracht gebaseerde trainingsplannen en racevoorspellingen.

Laten we eens kijken naar de nieuwe functies die vandaag worden aangekondigd!

Nieuwe functies voor Stryd-lidmaatschap:

Training Plan Builder: maak een aangepast trainingsplan dat bij uw leven past met de Training Plan Builder

Training Plan Analyzer: volg de voortgang van uw trainingsplan met de Training Plan Analyzer

Trainingsplanbibliotheek: bouw, bewaar en herhaal om uw perfecte trainingsplan te maken met de trainingsplanbibliotheek

Coach’s View: nodig uw coach uit om uw Stryd-gegevens te analyseren met de Coach’s View, inclusief toegang tot Stryd-lidmaatschapsanalyses voor uw account

Nu beschikbaar voor iedereen:

Vooraf gemaakte trainingsplannen: met vooraf gemaakte, op kracht gebaseerde trainingsplannen, variërend van 5 kilometer tot marathons, kan Stryd je helpen om zelfverzekerd en fris aan de start te komen.

Raceberekeningstabel: ken uw racecapaciteiten met de Raceberekeningstabel

Coach’s View: nodig je coach uit om je Stryd-gegevens te analyseren met de Coach’s View

Deze nieuwe functies zijn vanaf vandaag beschikbaar in de Android-versie van de mobiele Stryd-app. De update voor de iOS-versie van de Stryd mobiele app zal in oktober beschikbaar zijn.

De Coach’s View wordt alleen aangeboden op het Stryd PowerCenter en is ook vandaag beschikbaar. Lees deze blogpost voor meer details over de Coach’s View >

Bekijk de aankondiging van de nieuwe functies!

Evan Schwartz van het Stryd-team neemt je mee door de functies van deze nieuwe lancering om al je vragen te beantwoorden.

Bekijk hier de demo van de Training Plan Library, Builder & Analyzer >

Bekijk hier de demo van de Coach’s View >

Wahoo en Stryd Koppelen

Stap 1: Koppelen Wahoo en de Stryd Foodpod
Stap 2: De gegevens zichtbaar maken op je horloge.

Stap 1: Koppelen Wahoo en de Stryd Foodpod
Wil je de vermogensmeter koppelen met de Wahoo Element Rival dan doe je dit als volgt:

Links onder op het hologe lang ingedrukt houden: “Je komt in het menu”

Selecteer: “Sensoren”
Selecteer: “Nieuwe koppelen”
Selecteer: “Vermogen XXXX”

Stap 2: De gegevens zichtbaar maken op je horloge.
Ga op de mobiel naar de “Element” App van Wahoo.
Selecteer: “Trainingsprofielen”
Selecteer: “Hardlopen”
Selecteer: “Trainingspagina’s”

Selecteer onderaan: “Aangepaste pagina toevoegen”
Nieuwe Pagina Naam: Stryd > Gedaan
Velden selecteren: onderaan klik je op “Vermogen”

Zelf kies ik hier voor:

Selecteer: Gedaan

Wijzig de volgorde in belangrijkheid, de 3 eerst geselecteerde komen op je horloge terecht.

Polar en Stryd Koppelen

Stap 1: Koppel de Stryd aan het Polar horloge
Stap 2: Zorg dat deze Stryd zichtbaar wordt op je horloge.

Stap 1: Koppel de Stryd aan het Polar horloge
Ga op de Polar naar “Instellingen”
Selecteer “Algemene instellingen”
Selecteer “Koppelen en synchoniseren”
Selecteer “Ander apparaat koppelen”

Het hologe gaat zoeken: Selecteer Stryd en bevestig deze.

Stap 2: Zorg dat deze Stryd zichtbaar wordt op je horloge.
Ga op de Polar naar “instellingen”
Selecteer “Sportprofielen”
Selecteer “Hardlopen”
Selecteer “Stryd Sensor”


Kalibratie: Handmatig
Factor instellen: 1.000
Sensor voor snelheid: Stride sensor

Wanneer je een training gaat starten selecteer je hardlopen. Het hologe gaat dan de GPS zoeken. Zojuist heb je de vermogenssensor toegevoegd ook deze zal gezocht worden. Zijn beide gevonden dan worden ze beide weergegeven in het horloge tijdens de activiteit.