Wat kan RunFit voor jou betekenen?

Ben jij van plan om lekker te gaan hardlopen. Wil jij je conditie verbeteren of wil jij gewoon werken aan je gezondheid? Wil je eindelijk van de blessures afkomen en je techniek verbeteren? Hardlopen heeft vele voordelen. Niet alleen je eten gaat lekkerder smaken ook zal je je lekkerder kunnen bewegen, ben je minder moe en zal je uithoudingsvermogen toenemen.

Het is best lastig om dit in te plannen in een druk schema van werk, school, kinderen, en natuurlijk de hobby’s naast het hardlopen. Wij kunnen je helpen. Wij verzorgen trainingen op basis van jouw persoonlijke programma. Wij maken schema’s, wij gaan mee trainen, wij helpen je om op een goede manier te trainen voor jouw ultieme doel. Dat kan natuurlijk een 5 km wedstrijd zijn maar uiteraard houden we je ook niet tegen wanneer je een marathon wil gaan lopen.

Wij vinden het belangrijk om verantwoord te sporten en dat mensen zich verbeteren. Niet voor niks hebben wij een goede samenwerking met de hardloopspeciaalzaken van Tilburg. Bij Lopers Company , Runshop Greg van Hest, en RunX kan je terecht voor een goed advies en goede schoenen.  Bij De Hardloopwinkel ben ik zelf werkzaam daar zorg ik ervoor dat de looppassie wordt overgebracht en zorg ik dat mensen met de beste schoenen naar huis gaan. Natuurlijk zou het dan leuk zijn als ik ook jou daar mag helpen. De Hardloopwinkel is gevestigd in Rotterdam, Bodegraven, Leiden, Noordwijkerhout en Den Haag.

Uiteraard krijg je bij alle samenwerkingspartners dezelfde korting na jouw inschrijving bij RunFit Tilburg.  Neem contact met mij op op als ik je verder kan helpen en jouw conditie en met name je techniek mag helpen verbeteren!